Mysonsdag.

Jag dödade mig själv en hel halvtimme på trampmaskinen igår, de kändes vill jag lova. Nöjd blev jag iallafall. 
Igår fick jag även hem mammas motionscykel så nu blire trampa den en gång om dagen de dagarna jag inte gymmar istället för promenadbandet. Känns som en bra plan. 

Dagen idag bjuder iallafall på bio besök och pizzamiddag ikväll tillsammans med niklas. Super mysigt kommer de bli :) 
Innan det blir städa, cykla, duscha och annat sånt där vardags, måste även sy till ett linne som jag köpte för någon vecka sen som jag tänkte ha på HoM på fredag. 

Så dax att ta tag i dagen nu då ! 

XOXO inibell



Mysonsdag.
2012-02-29 kl. 12:20:21
Livet i allmänhet.

Jag dödade mig själv en hel halvtimme på trampmaskinen igår, de kändes vill jag lova. Nöjd blev jag iallafall. 
Igår fick jag även hem mammas motionscykel så nu blire trampa den en gång om dagen de dagarna jag inte gymmar istället för promenadbandet. Känns som en bra plan. 

Dagen idag bjuder iallafall på bio besök och pizzamiddag ikväll tillsammans med niklas. Super mysigt kommer de bli :) 
Innan det blir städa, cykla, duscha och annat sånt där vardags, måste även sy till ett linne som jag köpte för någon vecka sen som jag tänkte ha på HoM på fredag. 

Så dax att ta tag i dagen nu då ! 

XOXO inibell



Nöjd.
2012-02-27 kl. 12:03:00
Hälsa

Pågrund av allmän slöhet förra veckan (förutom kvällarna på gymmet då) så rörde jag knappt på mig så kändes de lite halvjobbigt att ställa sig på vågen imorse men glad blev jag då den stod på 57.7 (!) det är alltså ett halv kilo mindre än förra veckan och under 58 för första gången! Når inte till 57 innan fredag och HoM som va mitt mål men ändå så under 58! Jag är så nöjd och nu blir jag taggad på verkligen pressa mig hårdare på gymmet och främst på trampmaskinen då.

XOXO inibell

Chillidilldipp
2012-02-27 kl. 11:15:39
Livet i allmänhet.

Vart som sagt en lugn helg, lördagkvällen vart trevlig ida, bv och niklas såg på paranormal activity medans jag satt väd bort från tvn och geekade med min ds och pokémon. Tummen upp för de !  Nice va de iallafall och kul att bv hade så tråkigt att han ville komma förbi med för den delen :) 
Igår så lämnade jag knappt fotöljen, fortsatte mitt pokémonspelande samt såg that 70's show hela dagen. Väldigt skön söndag med andra ord :)

Annars så bjuder denna dag på två möten på lassa, ska få träffa en ny dietis nu på diabetsmottagningen istället för vårdcentralens och det känns riktigt bra att få träffa en som jobbar så mycke med diabetes och inte "bara" en allmän dietis. Hoppas de kommer kännas bra, tycker alltid de är lite jobbigt att prata matvanor men kommer säkert gå toppen :)   

XOXO inibell

Så ge mig fredag nu!
2012-02-25 kl. 16:14:06
Livet i allmänhet.

Jag känner mig lite som jag är i en bubbla, ännu en lugn helg. Inget fel med de, vill egentligen på gymmet men känns lite för långt och tråkigt att fara själv. Men ska ta tag i helggymmandet framöver. Känns mest som allt ba rullar på och jag inte riktigt hänger med att dagarna går, men tydligen så gör de det. 
Ikväll kommer ida och möjligen bv på besök, sånt är trevligt. 

Gud vad jag längtar till fredag, älskar konserter ba försvinna in i musiken, kämpa för inte dö av trycket och inte bry sig om något annat än njuta av att få vara där och nu. Ska bli så jävla skönt, tror inte ens jag insett hur taggad jag är. Adept adept adept!


XOXO inibell

Jag gillar mina symaskiner :]
2012-02-23 kl. 14:41:41
Kreativitet

Känner att jag inte vart på något riktigt blogghumör de senaste dagarna. Men idag tog jag och gjorde något som känns värt att skriva om. Har sagt några gånger tidigare i veckan att jag ska leta sömmen till idas klänning och idag såg jag till och göra de faktiskt. Va riktigt kul för va tvungen använda ett tillbehör jag aldrig testat förr och man skulle anväda 2 trådar istället för 4 som jag vanligtvis gör. Så nu har jag lärt mig hur man gör en smal rullkants sömm på overlocken. Känns riktigt bra och inser att det är dax att sätta mig ner och gå igenom mina symaskiner och testa på alla sömmar och inställningar som finns. Så jag liksom kan inställningarna ordentligt före jag sätter igång ett syprojekt, jag menar kan jag alla grundera så är det ju ett moment mindre att grubbla på när jag ska sy sen, nu är de lite; Hur va de jag gjorde det där? Vilken inställning ska jag ha nu? Fram med boken för kolla allt och de tar ju onödig tid och energi. Så mitt nya mål när jag inte har något bättre för mig är utforska symaskinerna. Har ju trådar och lite olika tygerer så kan testa och sy provbitar. Känns som en bra plan :)








XOXO inibell

Dagarna rusar förbi
2012-02-20 kl. 16:22:05
Livet i allmänhet.

Då har jag haft strömavbrott hela dagen för en plogis hade plogat in i elskåpet men för ca 15 minuter sen kom strömmen tillbaka. Skönt, jag började oroa mig för inte kunna laga middag och för all kyckling i frysen som inte vore så rolig att måsta slänga! Helt crazy vad beroende man är av el, känt mig helt vilsen hela dagen typ xD

Nu ska jag snart fara och gymma lite, träffa upp niklas där när han slutat med för den delen men jag tänkte tjuvstarta så jag kan köra ordentligt med kondis utan att bli stressad :) 
Vågen idag stod på 58.2 så nu är jag tillbaka på rätt bana men inser att det här kommer bli mycket tuffare än vad jag riktigt tänkt. 
Ikväll ska jag väll pyssla lite med symaskinen och se om jag hittar igen sömen som behövs för idas klänning. 

Helgen tog jag de då bara lugnt, riktigt skönt. Sov galet mycket gjorde jag med, inte heller helt fel.
A nämen så ser läget ut nu helt enkelt. 

XOXO inibell

Känns som en bra fredag :)
2012-02-17 kl. 10:05:49
Livet i allmänhet.

Då har man vart hos distriksköterskan i 3 minuter för att återkomma till läkaren klockan 3 idag. VÄRT nej. Men misstänkte att de skulle bli så. Är nämligen så att jag har en mycket charmig knöl på min högra tumme som suttit där och jävlats i typ ett halvår så nu äntligen bestämde jag mig för kolla upp den. Så då va jag hos sköterskan som sa att de där måste en läkare kolla på och han kommer troligen skicka dig till röntgen och de vidare till en handkirurg. Kanske skulle behöva nå antiflamatorisk me får seee helt enkelt. 

Så fram till tre funderar jag på om jag ska hinna en sväng på stan, min parfym är slut och upptäckte tidigare i veckan att den som jag tänkt köpa nu är på 20% rea under kicks klubbdagar så måste passa på. Sparar ändå en 100 på de ^^ Måste svänga in på carlings och testa nå sommar kläder också medans de finns kvar. De är rätt prakitskt att ha niklas där hela dagarna så håller han koll på lagret av sånt jag vill ha så jag  hinner in och pröva innan de tar slut! Tummen upp :)

Men börjar med en dusch och plocka till ögonbrynen (har inte gjort de på 6 veckor för tänkte va duktig och ge dem en chans att växa ut men nu står jag inte ut längre). 

Ha en bra fredag!

XOXO inibell



Vänta vänta vänta.
2012-02-16 kl. 17:26:32
Livet i allmänhet.

En riktigt seg dag idag men har trots det vart på gymmet, guldstjärna till mig ! :) 
Läste klart fjärde delen tidigare idag i House of night och inser att jag aldrig kommer kunna vänta på alla ska komma i pocket på svenska.. nyaste kom just när jag gjorde min beställning och nästa del kommer i slutet på maj, finns ytterligare en del på svenska men den är inte i pocket och då äre dyrt och blir fult i bokhyllan så kaanske måste låna dem på bibblan och läsa, såg också att de kommit typ spinoffs på serien där böckerna handlar om de olika läranas liv och en massa, tror de va 2 eller 3 som kommit hittills men bara på engelska. ÅÅÅÅHH. Hatar att vänta på svenska översättnigarna, de tar sån tid men går som inte så bra att läsa på engelska. 1 har inte läst en engelsk bok på typ 3 år. Har svårt att uppfatta detaljer och liknade, lyssna på engelska går bra men läsa är jag ingen höjdare på. Så för min egen skull så måste jag vänta. Fast ska börja öva mig på läsa engelska böcker, men inte med en serie som jag är helt fast i. Finns rätt mycke mer fantasy på engelska så skulle va smidigt att palla de !

Nuuu ska jag duscha för de orkade jag inte göra på gymet sen borde de inte va allt för långt kvar tills niklas kommer :) 

XOXO inibell

Mitt i veckan.
2012-02-15 kl. 11:53:50
Livet i allmänhet.

Det gick inge vidare för mig att sticka igår, var för svårt garn (sånt som delar sig hela tiden) och för mycke att hålla reda på i mönstret så mamma ska sticka klart mössan åt mig så får vi se om den passar. Ska typ satsa på lära mig virka sen tror jag, de är bara en sak att hålla reda på istället för två ^^ 

Idag är en såndär trött dag och planerna är en prommis med fliza som sov här inatt och diska undan de lilla som står i diskhon. Sen har jag inte riktigt bestämt mig, funderar på göra iordning i mitt syskåp och i syhörnan med lådor och liknade. Tänkt på de länge nu så kanske är dax, sen måste jag kolla sömmar på overlocken och hoppas på jag lyckas hitta den söm behövs för kunna korta av idas klänning :) 

Så lite sånt pyssel blire nog idag helt enkelt, börjar med en dusch nu först så kanske man känner sig lite piggare! 

XOXO inibell

Puss och kram gullebarn
2012-02-14 kl. 11:14:47
Livet i allmänhet.

Haha allahjärtans dag, en knasig dag egentligen. Jag och niklas bestämde oss för upprätthålla de vi gjorde på denna dag förra året (fast vi bara va vänner då) så vi satsar sten hårt på pizza och film ikväll. 
Nu väntar jag på mamsen och fliza som jag ska spendera dagen med, först en prommis i de enligt mig  fina vädret sen ska vi sticka och pyssla med lite sånt hemma hos mig hela dan, kommer bli toppen :)

Kram på alla som vill ha en ! 

XOXO inibell

Känner taggen!
2012-02-13 kl. 12:27:55
Livet i allmänhet.

Vart nyss väldigt glad när jag såg shemat för house of metal, om de inte ändras så får vi se nocturnal rites, amon amarth och adept utan krock och stress mellan! Sjukt nice! Galet taggad! Speciellt på Adept då, va ju sämst ljud på trästock men detta kommer bli gudomligt ! :D Misstänker dock att jag kommer totalt krossas på AmonAmarth, inte bra att vara kort och liten på konserter.. hade en plan på att bygga ett par platåskor med jävligt tunga vikter i så jag blev lång och svår att rubba på men insåg att skorna skulle då stå kvar medans jag blev pressad framåt/bakåt och då skulle typ jag gå av någonstans... Så fick skippa den planen ^^ Får helt enkelt vara liten och ettrig så klarar jag mig så länge jag klarar mig, Adept är ändå viktigast för mig så får satsa senhårt där helt enkelt. :)

Förutom de så kan jag väll dela med mig av att vågen börja gå minus igen efter två plusveckor vilket känns bra, är inte nere på 58.3 än igen men inte så långt ifrån. Har ju ett litet mål med att jag ska väga närmare 57 till House of Metal och de är 18 dagar kvar så måste ligga i ordentligt nu och inte fuska. Klarar jag de så funderar jag starkt på belöna mig själv med färga håret mörkrött fast har inte bestämt mig om de än annars blire smälla hål i örat igen :) 

Dagen idag bjuder på gym med bror om någon timme, promenad hem efter de (vart lite lessen när de inte va så varmt idag men) och efter de vet jag inte. Niklas har feta såret på knogen på ena fingret som spricker och börjar mega blöda om han böjer på fingret så han kan inte gymma med oss idag för då blodar han ner hela tenton, lite tråkigt men samtidigt skönt för då kan jag och bror gymma nu på dagen istället för efter niklas slutat ikväll.

För övrigt så har min granne börjat spela gitarr och sjunga högt på dagarna så nu äre aldrig riktigt tyst här längre, fast de gör inte mig något, kul att höra någon som lever i denna trappuppgång ^^

XOXO inibell


Sol på himlen, glad hela dagen :)
2012-02-12 kl. 12:45:15
Livet i allmänhet.

Måste ju göra som alla andra och komentera de underbara vädret! Ska tvinga niklas på en liten extra sväng när vi ska på ica senare idag :)
Helgen har vart chillidill, igår va vi och firade farmor mitt på dagen För hon fyllt 70 sen dega jag resten av dagen medans niklas geekade sig med minecraft, vi såg även Puss in boots och åt semlor. Filmen va väll sådär, inte dålig men inte kung heller. Idag blire storstäda lägenheten inför veckan, skriva matlista, handla, tvätta och sen roa sig på något sätt när allt annat är gjort! 

För övrigt har jag kommit på att jag skulle kunna leva på potatis de är så förbannat gott! Speciellt i ugn eller som hemmagjort mos :) MMMMM....potatis....



XOXO inibell


Denna vecka i sin enkelhet.
2012-02-09 kl. 15:39:28
Livet i allmänhet.

Det har vart 3 intensiva dagar men försöker hänga med. Vart på x antal möten och fixat hit och dit, har två papper kvar att fixa sen kan jag skicka in ansökan om att få plugga de närmsta två åren, kan bli längre tid med nu när de nya skolsystemet börjar gälla, inte säkert jag får räkna in typ.. 6 av kurserna jag läste på bf. Men har jag tur så, hoppas hoppas hoppas, annars äre en termin extra att läsa in innan jag har mitt slutbetyg.
Ska iallafall få testa på plugga på distans nu från i april så de känns riktigt nice! Sen jävlar ska de flyta på, de har jag bestämt :)

Förutom de så vart jag überglad igår för niklas har bestämt sig för börja va nyttigt och sluta köpa hem en massa dricka, chips och annat gott så då blir 100 gånger lättare för mig att hålla mig ifrån sånt när de inte finns en massa sånt hemma som lockar :) Måste ta seriösa tag i träningen med förbränning om jag ska nå 52 till 1 juni. 
Men jag vill så himla mycket så jag borde klara det! 

Igår när jag va på stan var de så gulliga på Bodyshop så min fria makeup rådgivning gällde till sista februari men fick boka tid den 2 mars, alltså några timmar före HOUSE OF METAL! De tyckte jag va sjukt nice, nog för sminkingen inte kommer hålla hela kvällen kan jag ju tänka mig men ändå kuligt att få en riktigt snygg sminkning inför det :) 
Sen hade jag läst lite fel på min ta tre betala för två och trodde att man inte fick handla smink för de men de fick man visst så då blev jag ännu gladare! Så då blire shimmercubes i svart,vitt,silver och blått, ett packet sminkbostar och kanske ett läppstift ifall de har någon färg jag inte ser tokig ut i! 

Allt sådär lagomt intressant som hänt mig i veckan, inte den blekaste om hur jag ska orka träna ikväll men de får lov att gå, ska typ lägga mig och sova en timme eller två nu innan dess tror jag.

XOXO inibell


Mot ljusare tider.
2012-02-06 kl. 14:08:06
Livet i allmänhet.

Jag älskar att ljuset håller på komma tillbaka, de är så sjukt härligt och allt känns lite lättare helt enklet:)

Då var veckan igång och jag har gått en halv timme på bandet och kört lite mage och rygg. Vart lite less när jag kolla vågen idag så nu får jag inte fuska eller får inte, jag VILL inte fuska. De sitter i viljan jag vet att de är så, ska säga åt niklas att va stenhård med mig nu framöver också, gotta sig lite får jag göra på helgerna men veckan är noll tollerans om jag ska klara mitt mål. Jag vet ju att de är nu de svåra börjar måste ba bli lite tjurskallig.

Annars så ska jag laga storomgång med potatissoppa idag, gå en sväng på ica, skriva veckans matlisa, ta de lite chill och hålla mig ifrån allt småätande! Men före allt de en lunch smoothie och en tunnbrödmacka med kyckling :)

XOXO inibell

Ba lite småstrunt
2012-02-05 kl. 22:12:18
Livet i allmänhet.

Söndag börjar lida mot sitt slut, jag hänger knappt me på att dagarna går. Känner mig lite som i en bubbla, trött som bara den men nu blire fullrulle i veckan så då ska man väll vakna till liv igen! 
Igår bestämde vi oss för flytta in på vardagsrums golvet tills de blir lite varmare ute för de är typ olidligt kallt att sova i sängen nu -.- Men de är riktigt mysigt faktiskt :)
Har kommit fram till att jag sover bäst när jag byter plats med jämna mellanrum! Räcker med byta sida på sängen varannan vecka men att sova i vardagsrummet på golvet är alltid extra skönt.
Ja jag vet att ni alla tycker de är jätteroligt att läsa om mina sömnvanor ;)

Övrigt så åt kycklingen vi åt till middag idag va seriöst de goaste jag ätit på 100 år, bara Santamarias Garlic marinad på påse men lyckades skiva kycklingen jättetunt och så vart den så där jätte safig, heeelt underbart.
Funderar så de kankar på ny design, har kommit fram till att inläggsrutorna och sidomenyerna är jag nöjd med, vill ha kvar döskallarna med men hade tänkt ändra de gul/begia till vitt/grått med då smälter döskallarna in för myckte.. hmm I-landsproblem tror jag de kallas. Men de som stör mig är att jag inte ens lite kan komma på hur jag vill ha bakgrund och header, eller jo jag vill ha allt mörkt igen, funderar på ta tillbaka llite av de första med vitt, svart, turkost och rosa. De va ändå lite smånice men vi ser väll ^^

Nee ska passa på att fånga de sista timmarna av helgen då :) 

XOXO inibell




De är 15.5 grader i mitt sovrum
2012-02-05 kl. 01:02:03
Livet i allmänhet.

och fukten som blir på insidan föstret när man sover med dörren stäng har frusit till is och inte tinat på hela dagen.. Så istället för påpeka kylan ute så då tänkte jag ba berätta hur varmt de är inne hos mig. 
Men nog om de.

Då vare gamla temat på nya bloggen ba för de är finare än de vita enligt mig :)
Ska därimot fundera på ny bakgrund och header ^^ 

Idag har jag gjort 0 vettiga saker. Sett alldeles för mycke Community, men de kung. Så nu är första säsongen slut.
Sa åt niklas att säga åt mig när jag läst en timme men två och en halv timme och 250 sidor senare är boken slut och just då kommer niklas på att säga åt mig, men kan förstå han, tappat också bort tiden när jag spelar xD... eller läser. Så nu har jag förbjudit mig själv att börja på nästa bok.. när de här fyra är utlästa så äre typ 6 månader mellan varje bok kommer ut i pocket i serien så får inte läsa för fort. Men de lär ju hända, kan lova alla är lästa inom två veckor! 

aa vart inte någon bio idag, för kallt för lämna lägeheten, eller iallafall för orka gå till/från stan -.-
Imorgon tänker jag nog inte göra någon nytta heller, känner att kommande vecka kommer kräva mycke så allt vettigt lämnar jag till dess, 4 mötet, en hel del viktiga saker att fixa, två kvällar gym och 70års firande av farmor nästa lördag, så a anser att jag får slappa denna helg :) 

XOXO inibell

Nu ger jag upp denna fredag.
2012-02-03 kl. 23:20:32
Livet i allmänhet.

Just nu skulle jag typ.. nä inte döda men ni fattar hur jag menar för:
En marabou digestive 200 g chokladkaka.
Sour Cream Onion Chips och Fresh Island dipp.
Inbokad tattuerings tid.
Det är mitt läge denna fredagskväll.

Har suttit och klickat runt på en massa tattueringstudios och kollat galleri hela dagen typ men inte blir jag kokare för de! 
Kan verkligen inte ens bestämma mig lite för ett tema, de oroar mig en aning. Har vart inne på en massa idéer men allt blir ba kaos ändå. Att se vad andra gjort hjälper typ inte heller, bara på sättet att; de där vill jag inte ha. 
Jag blir tokig att de ska va så förbannat svårt. -.-

XOXO inibell





Bort med allt vad kyla är och ge oss sommar.
2012-02-03 kl. 12:03:24
Livet i allmänhet.

Idag är en sån dag jag verkligen inte har lust att göra något vettigt, skulle egentligen ba villa krypa ner i sängen med en massa film/någon serie och sträck se. MEN då har jag ju ingen tv i sovrummet och datorn är så liten så de sket sig. Tänkte iallafall skjuta upp allt småplock till fem idag när de är dax att börja göra iordning middagen och då snabbstäda innan niklas kommer. Vart ingen bio idag, filmen vi tänkte se (J.Edgar) gick bara klockan sex och så då skulle vi inte hinna äta så kanske blir imorgon, den går visserligen bara sex då med men då har iallafall niklas inte jobbat så då ska man väll kunna timea in den :)

Vad vill jag då göra idag när jag inte vill göra någon som helst nytta?
Tror det blir lira lite Zelda, Sims och läsa några kapitel. Ska börja med en dusch eftersom jag faktiskt fast de tog emot som bara den gick en halvtimme på bandet och sen köre lite mage och rygg. 

De är min fredag de, ska ba njuta av denna helg för nästa vecka äre en massa möten och ärenden som ska göras.



Tänkte bju på en sådär lagomt gammal bild, några dagar före vi gick ut 9an närmare bestämt! 
Blir som lite nostalgisk av den och de är väldigt mycke sommar där :)

XOXO inibell

HJÄLP VAD KALLT DE ÄR.
2012-02-02 kl. 23:32:58
Livet i allmänhet.

Typ 21 minus, vem vill ha de? 
Loui klaga för någon vecka sen för de hade 3 PLUS kvällstid och typ 9 på dagarna och tyckte de  va kallt! 
Sen när är 9 plus kallt? Inte menat illa mot dig loui, du vet jag älskar dig! :) 
Haha nee men imorgon ska jag åka buss med niklas när han börja jobba, didrik har äntligen hittat mina pokemon figurer som vart på vift i lite över ett och ett halvt år så ska få tbk de imorgon då! Yeeey :D 
Men i denna kyla tänker jag accept defeat och ta bussen till stan och hem igen. 

Övrigt så när jag lyckas sluta med popcorn så äter jag semlor istället men nu har jag bestämt mig för den jag åt ikväll va den sista. Så här kan jag ju inte ha de, då kommer jag aldrig nå mitt mål och de vill jag ju inte för då får jag aldrig tattuera mig igen. Måste komma ihåg att tänka på de när jag står inför ett sånt sug, äta en massa onödigt onyttigt och skjuta upp tattueandet eller ba skita i ätande och få tattuera snart? 
Hur svårt ska de va att komma ihåg, jag vet ju vad jag vill EGENTLIGEN jag bara glömmer när jag bli sådär sugen.. 

Nu så kallar sängen! Soooova.

XOXO inibell

Sånt som gör mig glad och mindre glad.
2012-02-02 kl. 12:58:39
Livet i allmänhet.

Börjar med mindre glad idag.
  • De sticker sopor i köket, förhoppnignsvis äre bara soporna som måste ut.
  • Måste småstäda i alla rum i lägenheten idag.
  • Jag är så skakig nu förtiden att jag inte kan fota om jag inte ställer kamernan på ett underlag.
    (om jag vill ha utan blixt alltså)
  • Det är 18 minus ute.

Sånt som gör mig glad idag då.
  • Jag har världensötaste fliza på besök.
  • Ska gymma idag.
  • Köpte mig en skjorta, en tröja och ett halsband igår för relativt lite pengar.
  • Imorgon äre fredag och då ska jag och älsklingen på bio.
  • Nu har jag hemma del 3-6 i house of night.
    (får inte läsa för fort för väntar på resten ska komma ut i pocket).




XOXO inibell

Nöjd helt enkelt.
2012-02-01 kl. 14:18:10
Hälsa

Enligt mina misstankar skulle axlarna va dödast idag men förvånad blev jag när jag insåg att de va bröstmusklerna som åkt på mest träningsvärk och mage xD Trotsade de och har nu på gått min halvtimme på bandet och kört lite magträning, försökte mig på yogan men gav upp alldeles för fort, ba acceptera yoga och pilates kräver way to much kroppskontroll så så va de med det.

Nu sitter jag och njuter av min dagliga smoothie, som jag egentligen brukar äta till frulle men imorse blev de tunnbröd med kyckling och ett glas mjölk istället. Ska om en stund göra potatismosen som vi ska äta till middag efter en snabb visit på pipes dirr niklas slutat, ida och hennes crew från vilhelmina skulle överta stället så tänkte passa på fara och häsla på de gänget så man får träffa lite nytt folk :) Men som sagt ba en snabbis där idag.

Ska även förbi på bokia och hämta ut mitt paket men 5 böcker! ÄNTLIGEN. Beställde ju för typ 10 dagar sen så resten av veckan kommer jag kliva in i en annan värld ( har för mig de är bokias slogan), lovade även niklas att handla madelmassa, grädde och bullar så han (kanske jag med) får semla ikväll igen, han köpte ju två igår men då åt jag ju upp ena + att jag alltid äter av hans gosaker så ska ge tillbaka i en massa semlor tänkte jag :) 

Så gott folk nu vet ni hur min dag ser ut! 

XOXO inibell