Bästa julklappen ever!!

Kan inte fatta att jag ska se Bon Jovi. Trodde aldrig det skulle hända. Ännu bättre är att jag OCH niklas fick varsin biljett av mina föräldrar i julklapp så jag får uppleva det tillsammans med älsklingen. 
Det har inte sjunkit in än. Trodde ALDRIG jag skulle få se dem.
 
 
Dessutom är det ståplats så ni kan ju gissa vart jag ska slå mig fram! ;D 
Åhh vad jag längtar!
 
XOXO inibell

Bästa julklappen ever!!
2012-12-26 kl. 09:35:20
Awesome shit!

Kan inte fatta att jag ska se Bon Jovi. Trodde aldrig det skulle hända. Ännu bättre är att jag OCH niklas fick varsin biljett av mina föräldrar i julklapp så jag får uppleva det tillsammans med älsklingen. 
Det har inte sjunkit in än. Trodde ALDRIG jag skulle få se dem.
 
 
Dessutom är det ståplats så ni kan ju gissa vart jag ska slå mig fram! ;D 
Åhh vad jag längtar!
 
XOXO inibell

Julefirande!
2012-12-25 kl. 11:38:56
Awesome shit!

Såå juleafton vart supermysig! Förra året bestämde jag och niklas att iår skulle vi fira ihop. Sagt och gjort. Vi firade ihop, här hemma på böleäng. Mor,far, syster och fliza kom hit såg på kalle anka, åt julbord, öppnade de paket jag hade under granen och när de for såg jag och niklas på vänner till han somnade :) Magnus och Ingela kom förbi en sväng mitt på dagen och julfikade lite, mycket trevligt! 

Idag blire upp till stugan för firande hos mamma och pappa, öppna deras julklappar, träffa lite släkt och äta ett till julbord. På torsad blire julfirande hos Magnus och Ingela och till helgen ska vi äta middag på Eurasia med Britta och Daniel m.fl. Så en massa julfirande med andra ord :)
 
Nu ska jag ta lite frukost, en snabbdusch och försöka få lite plugg gjort innan Niklas slutar och vi ska åka upp till stugan! 
 

Titta vad jag hitta i köket när jag klev upp. Då blir man lite extra glad på morgonen :)

 
Julklapp från Niklas! Hur awesomeig som helst!!
(Fick oxå en superfin silver kedja av han)
 
Jag älskar min pojke!
 
XOXO inibell
 
 
 

Brabrabra
2012-12-20 kl. 09:38:34
Livet i allmänhet.

Det här har ändå vart en väldigt bra vecka trots bristen på träning.
För det första så skickade jag iväg första uppgiften i Svenska 3 som jag fick ett C på (yeeey).
För det andra är alla julklappar färdigköpta och ska nu idag bara slå in de två sista.
För det tredje var jag, niklas och ida på våran "julmiddag" på Pipes igår, vi går alltså ut och äter tillsammans istället för hitta på några meningslösa julklappar. Mycket smart tycker jag! Tror vi ska göra det till en tradition, började förra året och iår fick vi även med oss Mattias :D
Mer brait är att Loui kommer hem imorgon, Niklas har fått jobb och det är julafton på måndag!
 
 
Niklas och Ida kastade lite pil! (dock bild från förra gången vi va där)
 
 
XOXO inibell

Snorigt less.
2012-12-17 kl. 21:53:38
Hälsa

Då tänkte jag gnälla lite.
Jag är sjuk. IGEN. Har inte kunnat träna ordentligt på hela oktober, november och december. Mitt 52 kg mål till nyår kan kyssa sig i arslet. Förkylding på förkyndling på förkyldning. Jag är less. Okej, det är inte så att jag inte kunnat träna på 3 månader men istället för 2 grr/veckan har det typ vart 1 gång/varanan vecka. eller något sånt. Har väll haft några bättre veckor men ni förstår principen. Håller tummarna för januari då! Får sasta på 52 till 1 juni 2013  eller nått. Att de sista kilona ska va så jävla svåra. Men ska inte va sådär nu. Har ju ändå lyckats ta mig ner från 64-65 till 55-55.5 (dagsläget) varit nere på 54.6 några stabila veckor där i oktober . Det är ändå inte dåligt jobbat av mig! Bara lite surt att det tagit 6-7 månader att tappa 1-1.5 kg när det tog 6 månader att tappa de 8-9 första -.- Hahah nää men ba bita ihop. Då satsade jag ju lite mer på träningen och hade inte en masas plugg att dela tiden med. Jag är glad att jag lyckats hålla vikten och inte gått upp, trots lite mindre träning än önskat och lite för mycket av allt de goda!
 
Okej ta inte det här nu som att jag tycker synd om mig själv eller är besatt av tanken på gå ner i vikt. Det är bara så irriterande att vara så nära slutmålet men sjukdomar hindrar en att verkligen ge 100% !
 
(jag har tidigare fått anonyma komentarer när jag skrivit liknaden inlägg, vem de nu än må vara så tycker jag att det vore de ju lite trevligare om man kunde stå för sina frågor eller låta bli att ställa dem)
 
XOXO inibell

Lite allt möjligt, sådär lagom ointressant.
2012-12-12 kl. 22:38:43
Livet i allmänhet.

Då ska vi se vad som hänt sen sist. Ehmm.. En massa plugg (fast egentligen inte, vet inte vart tiden tar vägen eller hur effektiv jag är egentligen). Nä men har klätt granen, vart på stan två gånger, shoppat julkappar till alla förutom älsklingen och mitt lodjur, spelat lite wii, ätit lite för mycket skräpmat, INTE gymmat men sett en massa vänner,  alltså serien har inte glott på mina vänner! 
 
Idag har jag dessutom sett Hobbit inte dålig kan jag lova :D Älskade hur skarpt allt va när man såg den med såndär super 3D. HATAR 3d egentligen men kan inte ens klaga lite på denna !

Nä men de där va ju inte så intressant. Tänkte ba visa att jag lever och inte dör under högar av plugg xD
 
(vet ni, snart är loui hemma igen :D :D :D )
 
XOXO inibell

And dance out to the moon As we did in those golden days
2012-12-08 kl. 23:29:30
Livet i allmänhet.

Jag har varit tyst i över ett dygn nu, niklas for igårkväll vid åtta och sedan dess har jag inte gett ifrån mig ett ljud. Inte nynnat, pratat eller sjungit för mig själv, inget alls. Är det ens möjligt :O Ska satsa på inte yttra mig förän han kommer hem imorgon! 
 
Vad har jag då passat på göra medans älsklingen är borta?
Jo, pluggat, städat och ätit chiliconcarne. Jo tack, spännande helg må jag säga :)
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, lyssnar på min gamla Dåtids lista på spotify (kom på för ca 30 minuter sedan att jag kan lyssna på musik, bra jobbat ina) men vad mer...
Är alldeles för pigg för sova men för trött för plugga. Funderar på slå på att se lite Sex and the City och äta en skål popcorn och ba må.. Kan de låta som en plan? Joo jag tror det !
 
XOXO inibell

Vi är hårda vi ringer inte.
2012-12-06 kl. 10:30:04
Livet i allmänhet.

 
Förlåt mig Lares, jag har syndat. 
Pakten som vi skapade för, vad kan det vara? 6 år sedan? är nu bruten...
Igårkväll såg jag första delen av  Sagan om ringen, ikväll ska jag se den andra och på måndag den tredje. 
 
XOXO inibell
 

He ba å åk!
2012-12-03 kl. 17:05:00
Plugg

Läst i min studieguide idag:

Litotes: Motsatsen till hyperbolen är litotesen. En annan term är ”understatement”, men vem behöver slika anglicismer? Ex: Då jag högg mig i låret med yxan sved det till en smula. Förresten. Stämmer det att norrlänningar är glada för litoteser? Dä bar´å åk…


Vet inte om man kan kalla sig för riktig norrläning bara för man kommer från Ume men "Dä bar´å åk" låter inte riktigt rätt tycker jag. Det borde väll snarare stå "He ba å åk".

He är väll det mest norrlänska ord som finns? 

Kanske ska säga till lärarna att kolla över studieguiderna så de inte ger felaktig info till sina elever? 

XOXO inibell


Awesome helg helt enkelt !
2012-12-02 kl. 13:53:11
Awesome shit!

Haft den mysigaste helgen på hela hösten tror jag! Efter att ha gjort slutprovet bestämde jag mig för att jag förtjänade en paus i två dagar (eller kanske tre, vi får se) vilket innebär att i fredags så satt jag i soffan och kollade på när nilkas spelade Zelda i x-antal timmar sen for vi en sväng på stan, inföskaffade en såndär fin adventstjärna till sovrummet som jag hade när jag var liten, åt vi den godaste kebabtallrik jag någonsin ätit på Charlies och hämtade min senaste beställning från Swedenrock som innehöll en massa fina saker men måste till posten och skicka tillbaka lite (har ingen aning om hur man gör sånt).
 
Igår satsade vi på utlitmat julemys, baka lussebullar, åt gröt, pynta klart och strecksåg Mysteriet på Greveholm som uppvärmning inför årets julkalender! :D

Idag har jag pratar med Loui en låååång stund och ikväll blir det adventsfika hos Ida. Julmyset fortsätter! :) 
 
XOXO inibell