Earth hour gånger två.

Vi satte oss med ljus och monopol junior (för åldrarna 5-8 år) för ha något att göra under earth hour. Pimpade reglerna lite gjorde vi dock. Jag vann stort första gången, niklas krävde revansh vilket resulterade i att jag åkte på stryk. Då för avgöra vem som va master på detta barnspel så körde vi en tredje gång och jag förlorade igen... och inte lite heller -.-
När vi slår på datorn igen säger niklas att vi gjort allt en timme för sent men jag inser att neeeej. Vi spelade monopol junior i 2 timmar. De ni! 

Hahah men kul va de, måste erkänna att jag kan en massa fula ord och niklas fick höra en hel del av dem. Jag är verkligen super dålig förlorare! 

XOXO inibell

Earth hour gånger två.
2012-03-31 kl. 23:12:57
Awesome shit!

Vi satte oss med ljus och monopol junior (för åldrarna 5-8 år) för ha något att göra under earth hour. Pimpade reglerna lite gjorde vi dock. Jag vann stort första gången, niklas krävde revansh vilket resulterade i att jag åkte på stryk. Då för avgöra vem som va master på detta barnspel så körde vi en tredje gång och jag förlorade igen... och inte lite heller -.-
När vi slår på datorn igen säger niklas att vi gjort allt en timme för sent men jag inser att neeeej. Vi spelade monopol junior i 2 timmar. De ni! 

Hahah men kul va de, måste erkänna att jag kan en massa fula ord och niklas fick höra en hel del av dem. Jag är verkligen super dålig förlorare! 

XOXO inibell

Happyhappyhappy!
2012-03-30 kl. 14:21:29
Hälsa

Fuskade lite imorse och ställde mig på vågen för att se om veckan hittills gett något resultat och för få lite motivation till helgen. Med en massa födelsedagsfirande så blir man ju lätt lite svag för allt gott och snabbt så har man satt i sig på tok för mycket! Så nu gäller de att hålla sig till små bitar och fika i rimlig mängd då de både är firande lördag och söndag. 
Och vet ni vad?
57.4 kg idag. De känns så rikigt jävla bra så nu ska jag tänka mig ordentligt för i helgen, njuta i små portioner !


(ja jag vet att de mesta inläggen handlar om vikt och träning men just nu är de det viktigaste för mig och de jag fokuserar mest på)

XOXO inibell

Trampa trampa trampa!
2012-03-29 kl. 12:17:40
Hälsa

Kastade om träningschemat lite så blev vilodag i tisdags och bara gym 1 gång i veckan (senare idag). Så veckans motion har  måndag, onsdag och fredag 1 timme cykel, torsdag gym och 25-30 minuters trampmaskin. Nöjd som bara den :) 

Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här men jag älskar motionscykeln! Det är helt underbart att sitta och trampa på den i en timme mitt på dagen.
Jag hatar egentligen förbränning och konditionsträning, de är tråkigt och tar lång tid men äre bara något bra på tv, helst a place in the sun på 8an så gåre riktigt bra, första 20 min är tröga men efter de flyter de bara på och de känns så otroligt skönt, för första gången kan jag köra något länge utan att dö av utmattning, tristess eller snubbla på mina egna fötter som jag gör när jag löptränar. Riktigt härligt! 

XOXO inibell

Braigt :)
2012-03-26 kl. 11:53:32
Hälsa

Kändes bra att se en veckans träning och kost gav resultat, tillbaka på 57.7 igen så nu äre ba kämpa vidare! 
Veckans träningsplaner är cykel idag och fredag, gym imorgon och torsdag, vila onsdag och sen helgen får vi väll se. Känns som en bra plan iallafall. Målet är ju 56 kg till sista april och de är 5 veckor jag har på mig så -3 hg i veckan tills dess. De ska gå, jag har bestämt mig för det :)

Övrigt så veckan är rätt tom, ett möte inbokat och en tvätt de är väll allt jag vet så här långt. Känns riktigt härligt att alla möten blir mindre och mindre för varje vecka. Få känna att energin kan gå till annat än bara sånt, orka med alla vardags sysslor och ändå ha energi över för de inte är en massa spring på möten hela tiden.  
Känna att de finns ett slut på allt sånt och snart får jag börja tänka på framtiden och orka tänka framåt.
Det är en riktigt härlig känsla :)

XOXO inibell



Smått obligatoriskt
2012-03-25 kl. 23:10:45
Livet i allmänhet.

eller något sånt att berätta för alla vad man gjort på helgen. Haha varför de känns så har jag inte den blekaste men nu tänkte jag dela med mig av min helg till er. Tyvärr inga bilder. Har blivit helt kass på använda kameran xD

Fredagen vart de en prommis med robby (vi var hundvakt) i de fina vädret, sedan bar de av till ica maxi och strömpilen. Strosade runt där, införskaffade som sagt mario och mötte upp ida efter hon slutat jobba. Vi tog alla bussen hem efter de åt lite kebab och pommes, fixade idas klänning, såg film och efter ida åkt spelade jag och niklas mario i några timmar.
Igår så va de mest Mario och serier (HIMYM, Couger Town, Community och Joey) som gällde, med andra ord en hel dag i soffan. Idag vart de fika på NK med ida och hennes kompis Felix, riktigt trevligt va de. Vi pratade om appar och minigrisar bland annat! xD  Sen en sväng på haga för (oplanerat) äta lite middag och va social. Som vanligt när vi ba ska stanna en stund så vart de några timmar men de är ba mysigt :) Alltid lika trevligt där!

Sammanfattningsvis så en lugn och skön helg med kanske liite för mycke gameing, klarat lite mer än 50% av spelet redan xD haha men de är så de ska va! Nu måste det införskaffas nya batterier så vi kan fortsätta imorgonkväll.

A så va de men den helgen.

XOXO inibell

New Super Mario Bros Wii
2012-03-24 kl. 02:16:09
Nördigt



Införskaffat och påbörjat.

XOXO inibell

Upp och ned, upp och ned
2012-03-21 kl. 12:57:12
Hälsa

Inte så mycke saker som händer just nu, ba allmänna veckosysslor. 
Kämpar för inte ge upp när de gäller vikten, visste att helgens intag av kalorier var GALET MYCKET för mycket men blir ändå besviken när vågen går en massa plus efter två veckor under 58 och nu tillbaka över. 
Var de värt de? Två veckors slit för lägga tillbaka allt på 2 dagar.. Vet inte riktigt. De va ju en förbannat trevlig helg så på så sätt var de ju riktigt värt de men  viktmässigt så suger de hårt. Men de är väll ba bita i de sura äpplet och ge sig fan på att de ska gå. Innan sista april ska vågen stå på 56 så äre bara. 
Så inge alkohol förän valborg igen. Måste styra upp mina kvällsfikan också, de har blivit lite för stora den senaste tiden!

Men gymmet går ju fortfarande bra  och förra veckan och denna vecka har jag vart duktig på cykla hemma. I måndags satt jag en hel timme. De tycke jag va förbannat duktig av mig. Dock är trampmaskinen ett mysterie för sig, vissa dagar gåre superduperbra medans andra dagar så stummar benen på typ 10 min. De gillas inte.
Snart så blir det börja jogga utomhus med hade jag tänkt. Men de får vänta några veckor till, vill ha de lite varmare först :)

XOXO inibell

Lyckad helg ! :D
2012-03-18 kl. 13:04:22
Awesome shit!

Då va de söndag och jag har haft en kunglig helg !
Fredag va vi med ida de blev singstar, goda drinkar, god mat och allmänt mys.
Igår va de mer party med niva, jocke, linda med flera. Kvällen slutade med att vi hamnade hos grannen och hans kompisar. Riktigt trevliga dudes, de kom tillochmed förbi nu för en stund sen och fråga om vi skulle med och spela biljard. Dock nyvakna och niklas bakis så tacka nej men sjukt kul att hittat lite nya sköna människor att  hänga med :D

Tänkte bjuda på en bild men de va så hemskt fula så låter bli för allas skull :) 
Idag blire soffhäng och se serier och ba allmänt slapp, kanske är hurtig ikväll och sätter mig på motionscykeln. 
Så riktigt nöjd med helgen. 5 av 5 toasters

XOXO inibell

Tagga heeelg!
2012-03-15 kl. 22:08:40
Livet i allmänhet.

Då va veckans alla tråkigheter och vardagsrutiner gjorda. 
Lägenheten storstädad, tvätten tvättad, gymmat två gånger, handlat några gånger (en gång till imorgon), besök på lassa osv osv. 

Nu taggar jag helg, imorgon ska ida komma hit och vi ska äta kyckling, blanda drinkar, äta chips och en massa annat mysigt! Ska bara sätta mig och kolla ignom drinkböckerna och se om vad som behövs införskaffas, så de blire göra ikväll. Leta drinkrecpet! 

XOXO inibell



Same old, same old!
2012-03-13 kl. 00:22:33
Livet i allmänhet.

Då har en måndag gått och jag har väll inte gjort något jätte vettigt egentligen... eller jo, jag satte mig på motionscykeln i 40 minuter och tittade på the big bang theory. De tyckte jag va vettigt och duktigt av mig, bestämde mig för komma igång igen efter en hel vecka utan i princip någon form av rörelse alls. Så då va man tillbaka på banan. 
Vart glad när jag såg att vågen stod på 57.6 imorse fast jag då hade en vilovecka förra veckan och unnade mig både kladdkaka, glass, pommes och lite chips ! Men nu längtar jag tillbaka till gymmet och den fruktansvärt jobbiga trampmaskinen, så imorgon då jävlar ! :) 

Utöver de vettiga så har jag spelat ut Super Mario World 2; Yoshis Island idag eller spelat ut, klarat alla banor fast inte 100% så inga extra banor men ändå. Nu har jag gett mig på Super Mario World istället. Måste nästan göra en lista på alla spel som jag ska spela igenom xD 
Mer då.. Jo ida kom hit strax efter 6 och vi har hunnit en sväng på ica, sett film och börjat sy till hennes klänning.

Nu blire lite kvällsfika och sen sova, imorgon blir som sagt gym och sen en sväng på stan för avsluta dagen med middag på haga hos magnus och ingela. De blir toppentoppen! 

XOXO inibell

Lördag i stugan
2012-03-10 kl. 15:28:29
Livet i allmänhet.

Då har man vart i stugan ett dygn, igår spelade vi alfapet.. eller jag spelade inte så mycket, skrattade mest. Enda ordet jag bridrog med va HERPES xD haha jag va på niklas lag så behövde inte anstränga mig så mycket ^^
Idag har vi vart ute några timmar, gjorde en eld, grilla och pojkarna lekte lite i snön :) Bjuder på bilder tänkte jag! 





















Niklas missa alla snöbollar!


Medans mattias träffade! 

Nu har jag klippt miras hår och niklas håller på klippa mattias.
Ikväll blire hemgjorda hamburgare till middag, inte  ens lite dåligt! Mera chill och allmänt mys :)  

XOXO inibell



Det snurrar i mitt huvud
2012-03-08 kl. 13:13:05
Livet i allmänhet.

Har vart sjukt yr sen typ 3 inatt, vaknade och hela rummet snurrade och jag kunde inte fästa blicken på något. Fick lite lätt panik väckte niklas för tänkte nu äre något på tok med blodsockret så han fick hämta min mätare. Fast va inget fel med värdet så bestämde mig för somna om i hopp om att de skulle va bättre när jag vaknade. Lite bättre, jag kan nu gå och fokusera blicken men fortfarande riktigt yr och konstig i huvudet. Inte ok. 
Väldigt skönt att inte va ensam när sånt där händer på nätterna och att niklas är hemma idag känns lite extra bra måste jag erkänna :) 

Men nog om sånt tråkigt. Eller njaa, har kanske inte så mycke roligt att säga egentligen förutom att de ska bli skönt att imorgon åker jag och niklas upp till stugan i helgen. Pappa skulle bort och fille ska va i stan så då passa vi på smita upp till skogen då de är lite mindre folk där! Tror mira och mattias skulle va där i helgen med, jag hoppas de. Vore mysigt :) Vi ska även låna med oss robby när vi åker upp, så kommer bli en toppen helg ! 

XOXO inibell

TV-spel och kladdkaka.
2012-03-06 kl. 21:59:40
Nördigt

Efter en lite onödigt lång dag på lassa där jag fick vänta en massa (kolla upp tummen, inga fel på den som de såg ut nu) så äre nu äntligen kväll och niklas är hemma och vi ska mysa i soffan med tvspel och äta upp resten av min misslyckade kladdkaka som jag bakade igår. 
Och ja ni läste rätt, jag, ina misslyckades med en kladdkaka ! De är ju inte möjligt, har typ hänt 2 gånger (denna inräknad) på 7 år eller något. Menar min kladdkaka va ju lite utav en favorit bland alla vänner i högstadiet och har under årens gång fått sms från hela gamla tjejgänget där de bett om mitt awesomiga recept. MENAR HUR? HUR KUNDE JAG FAILA? 
Svaret. Ny form, lite för varmt i ugnen. MEN ÄNDÅ... Sen tror jag jag bakar de för sällan nu för tiden, håller på tappa greppet. INTE OK.

Tillbaka till tvspelet, har pausat från min älskade wii och spenderat de senaste två kvällarna med snesemulatorn niklas har på datorn och är nu beroende av yoshis island! De är svårt, speciellt få 100 % på banorna, just så pass jag klarar dem alls ! Efter de så väntar de att spela igenom alla mario spelen, det har just slagit mig att jag typ ba spelat några banor här och där på alla de olika spelen men inte ens nära spelat igenom dem, ILLA. Så förutom de så äre en bunt andra gamla goa spel me som jag tänker änga en större del av mina kväller framöver till, planerar även nytt wii spel i slutet på denna månad. Vi har nu börjat spela andra varvet på Rayman Origins så behöver ett nytt multiplayer spel till wiin! 

Så de cirkulerar i mitt huvud just nu! 

XOXO inibell

Måndag igen.
2012-03-05 kl. 12:00:53
Livet i allmänhet.

Jag älskar det nya utseendet på bloggen! Niklas va sötnöt och satt och fixade det i lördags, dock måste jag gulla med han ikväll eftersom kommentarsidan och kategorierna är lite knas men när de är fixat så är allt kung :D 

Idag har jag nästan återfått liv i nacken men fortfarande rätt öm, men de är så de ska va! Träningsvärken i vaderna har också börjat ge med sig känner mig typ mer lev än död nu iallafall :)
När jag vaknade idag kände jag inte ens lite för kliva upp på typ hela dagen men kom på att jag måste pallra mig till stan för få hjälp på viva med söka till kursstarten den 23 april.
Så då blev de kliva upp ändå, så då ska man ba ta sig en dusch och hitta något att ha på sig sen gå till stan. 

Sen äre ju måndag så då va de ju vägning imorse och den stod fortfarande på 57.7 inget plus med andra ord så jag är relativt nöjd :)

XOXO inibell

Sleep all day and party all night, we never grow old we never die!
2012-03-03 kl. 13:26:38
Awesome shit!

OJ OJ OJ OJ OJ OJ OJ OJ OJ!
De va de kungligaste jag vart med om i hela mitt liv, adept va amazing, helt fucking awesome! 

Tappde dock bort niklas vid ingång till adept så fick slåss själv vid staketet men klarade mig, lite avis dock när jag mötte upp niklas igen efter de va klar och de visade sig att robert hett micken mitt framör munnen på han så han fick sjunga i sista låtet. MEN KUNG VA DE !!

Vi införskaffade oss nya kläder, niklas den jävel hade råd med den snyggaste bandtröjan/jackan  ever nämligen Adepts collagejacka





JAG ÄR AVIS! VILL.HA.EN. Men ska köpa en till sommaren (A)

Fick nöja mig med en t-shirt istället 



Sleep all day and party all night, we never grow old we never die!
Sen va Nocturnal rites grymma enligt mig och Amon Amarth avnjöt jag på säkert avstånd på läcktaren.
Kvällen kan ha vart en av mitt livsbästa tillsammans med peace and love veckan. 

Idag mår man som man förtjänar, nej inte bakis utan nackspärr, mosade revben och träningsvärk i vader. Vaderna va för att istället för hoppa mig igenom adept så gjorde jag mer tåhäv för ifall fötterna lämnade marken så fanns risk för förlora platsen så konstanta tåhäv i 60 min känns idag ;)



Och så fin va min sminkning som jag fick på bodyshop! Den satt typ hela kvällen förutom att jag fick bättra på läpparna. Men nu äger jag iallafall det jag drömt om i många år, nämligen ett knallrött läppstift :D (sen va jag tvungen köpa ett rött läppglas till de med ba för de va så jälva snyggt)

ALLMÄNT NÖJD OCH LYCKLIG TJEJ! 
(tyvärr hade jag inte kameran med för va rädd tappa bort eller pajja den)

XOXO inibell

HOUSE OF METAL!
2012-03-02 kl. 11:09:10
Livet i allmänhet.

NUU KÖR VI! 
taggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtaggtagg osv.

ADEPT! NOCTURNAL RITES! AMON AMARTH



Men först, duscha, fulle, fixa håret, välja kläder, make up på bodyshop, systemet, middag och förfest! 


XOXO inibell



6 grader utan sol. De är nice.
2012-03-01 kl. 16:40:56
Livet i allmänhet.

Idag bestämde jag mig för ta en riktig sovmorgon och de satt inte helt fel. Sen har jag spenderat dagen med prata i telefon, handlat, sytt till mitt linne, sprättat bort ärmarna på en skjorta, diskat, ätit gröt och suttit vid datorn och klicka runt på en massa onödigt.

Nu har jag bestlutsångerst, buss eller gå till gymmet? 
Brukar åka med filip men han skulle inte träna idag så ska jag gå måste jag bära en bag med både mina och niklas grejer och då kommer jag va helt slut när jag kommer fram och ryggen helt paj så antar jag måste ta bussen men gillar inte åka buss.. aja har väll inget riktigt val. bussen om 50 min. Ilandsprobleeem.

Så då blir gym ikväll, middag och sen sova så jag är jättepigg imorgon! TAAAAGGAAA

XOXO inibell