I CAN'T BELIEVE IT!



BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB
B I SVENSKA 2! 
Ni förstår inte lyckan!! 
 
XOXO inibell

I CAN'T BELIEVE IT!
2012-11-29 kl. 13:05:36
Plugg



BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB
B I SVENSKA 2! 
Ni förstår inte lyckan!! 
 
XOXO inibell

Mindre än 24 timmar kvar nu!
2012-11-28 kl. 15:06:39
Plugg

Slutprov imorgon 12.30
Detta är min kväll. 
17 sidor om författare, 3 om epoker och så läsa igenom inlämningsuppgifterna igen.
Återkommer imorgon när det är gjort, håll tummarna för mig.
 
XOXO inibell

Nu tar jag helg! Typ..
2012-11-23 kl. 19:04:46
Plugg

Så jävla skönt! C på sista inlämningsuppgiften :D
Så nu tar jag helg (fast egentligen inte, måste forstätta repitera), men ikväll ska det spelas Wii med Mattias och imorn blire mys med Ida (kanske fler, vet inte riktigt) och utgång på Pipes! Slutprovet är bokat till torsdag klockan 12.30, snart så snart är detta över! 
 
(kort och lite ovärt inlägg, jag vet.)
XOXO inibell

Wiii <3
2012-11-21 kl. 23:13:29
Nördigt



Förra torsdagen kom dessa älsklingar med posten!
Jag älskar mitt Wii.
 
XOXO inibell

Inte mycket kvar nu, bara några veckor!
2012-11-11 kl. 22:34:02
Plugg

Jag har verkligen inte något annat än plugg att skriva om nu för tiden... men det är för att det går trögt. Det tar en massa energi och mer eller mindre all min vakna tid. Jag hoppas innerligt på att svenska 3 inte kommer vara lika hjärndödande och att den ger mig lite tid över till annat utan att jag hela tiden känner; jag borde plugga, sluta spela, gå och plugga! Eller vad jag nu än gör, mest smiter jag till Castle Crashers, där får jag ta ut lite "frustration" och får umgås med älsklingen samtidigt som mörda mina fingrar och ba bli allmänt taggad :)

Har suttit och kollat igenom upplägget på svenska 3 och det verkar helt okej, ska skriva en uppsats (kul! :D) men som ska presenteras i muntliga examinationen (mindre kul...)  tror även jag kommer tvingas spela in en ljudfil och skicka in.. men de som inte dödar gör en starkare, visst är det så man säger? 
Nä men det får jag inte oroa mig över nu. Det är inte förän efter jul.

Imorgon kastar jag mig in i den sista studieguiden i svenska 2, modul 6. Den ska tydligen vara i "maffigaste" laget enligt lärarna så får väll se hur det slutar, kanske med att jag sitter i ett hörn av lägenheten och skakar helt förstörd om några dagar... Nej, skämt åsido. Men tufft tror jag det blir. Har ingen aning om hur det kommer gå på slutprovet. Vill bara ha det gjort nu men återstår 2-3 veckor beroende på när jag får tid för examinationen. Hoppas jag klarar C men känns ytterst tveksamt. Provet jag gjorde senast gick.. sådär, 2/3. Alla uppdragen hittills har jag ju fått C på men har bara spikat 1 av 4 prov . Börjar dessutom känna att saker som jag läste för några veckor sen är helt borta så mitt betyg hänger på när jag får tiden för provet. Får jag några dagar att repitera klarar jag nog D iallafall men är skitnöjd med mig själv bara jag fixar E (godkänt).

Förlåt för bristen på intressantare inlägg, men det här är ett bra sätt för mig själv att hålla koll på hur mina tankar gått, hur jag mått och vad jag känt under kursens gång. Men ska försöka komma ihåg att skriva när det händer lite roliga saker, för det gör det faktiskt också! Sitter inte bara framför datorn hela veckorna, men mestadels!
 
XOXO inibell

Det gjorde min dag!
2012-11-01 kl. 23:36:10
Plugg

Läste i min svenskabok idag om stilistiska figurer och fick då läsa följande:
 
Dramatisk stegring
Ett skeende, eller ett förhållande, beskrivs i flera steg och för varje steg ökar effekten. Ofta använder man tre steg och den sista ska då vara en höjdpunkt t.ex. snygg, snyggare - Johnny Depp! 

Haha inte vad man väntar sig läsa i Handbok i svenska språket skriven av Ulf och Martin. Men kul va det, speciellt efterom jag är oerhört less just nu!  Fast vart lite glad nu ikväll när jag fick feedback på uppdraget, C! Weeehoo!
Som vanligt fick jag omdömet: Du kunde ha ägnat mer tanke på analysdelen.
Men kom igen! Hur lätt är det när man är begränsad till max 600 ord och ska få med 8 punkter? 
Nä men nöjd, fick komentaren "Lyckades bra" på filmrecensionen så, inte dåligt.
 
Nu har jag lagt upp en plan över hela del 5 så jag ska va färdig liite före jag behöver så jag slipper känna stress på sista delen som börjar om två veckor. Tror dessutom om inget oväntat händer att jag klarar det här utan förlänga kursen! He vore guld! 
 
Meeen nu äre dags att slagga, imorn är en fullplanerad dag! Upp klockan 9, frulle, gym, apoteket, biblioteket, lunch, sätta i hårfärg (kanske), sammanfatta 12 sidor, handla och sen blire kirra go middag med älsklingen (som förövrigt vart världens sötaste hela veckan). Så som ni hör, en massa saker som jag behöver energi åt! 
 
XOXO inibell