Closet!



http://www.imdb.com/title/tt1334512/

Ba ett litet filmtips från mig. 
Gillade den skarpt, vet inte riktigt vad som gjorde den så bra men den va söt,
innehöll lagomt av allt och gjorde mig glad!
Så vill någon se en feelgood film med en skön skådis som har sjukt härlig dialekt?
tveka inte, se den! :)


XOXO inibell
 

Closet!
2012-07-29 kl. 23:58:45
Awesome shit!



http://www.imdb.com/title/tt1334512/

Ba ett litet filmtips från mig. 
Gillade den skarpt, vet inte riktigt vad som gjorde den så bra men den va söt,
innehöll lagomt av allt och gjorde mig glad!
Så vill någon se en feelgood film med en skön skådis som har sjukt härlig dialekt?
tveka inte, se den! :)


XOXO inibell
 

Ingen ordning på mitt liv.
2012-07-28 kl. 16:50:57
Livet i allmänhet.

Oj vilken vecka det har vart!
Möten, ansvar, oro, lycka, lättnad och sorg löser av varandra.
Största lyckan denna vecka är att en bit av mig finns inom nåbara gränser inte bara via skype!
Mitt louilodjur, må ha vart 10 månader sen vi sågs men väll i ersmark i tisdagsmorse så kändes de som de gått en dag sen sist. Så naturligt, avslappnat och rätt. Känner mig hel igen fast jag egentligen inte känt mig trasig.

Känslor åt höger och vänster, de sliter lite och börjar känna mig i stort behov av sömn, 1 dag eller 2. Men de får vänta, ska lägga mig och låta mig uppslukas av böckernas värld nu, en bra paus från verkligheten. 
Tisdag blir också en skön paus för då planeras de resa till Lycksele djurpark över dagen med Loui och en kladdkaka.

Sen ska jag visa ett litet miniprojekt som ingela hjälpt mig pussla ihop, materialet införskaffades ca 11 månader sedan men de fick ta from först nu i veckan! Men mer om de senare.

XOXO inibell

Imorn då äntligen!
2012-07-23 kl. 23:19:21
Awesome shit!

Nu ska jag bara sova sen vakna äta duscha och sätter jag mig på bussen-

till ERSMARK OCH LOUI!!

XOXO inibell

Kollen på bollen
2012-07-21 kl. 11:40:07
Livet i allmänhet.

Då va de tänkt att jag skulle lägga upp lite bilder från mitt och mammas projekt som vi spenderat de två senaste dagrna med meeen glömde såklart ta bilderna från mammas kamera! Får visa en annan dag helt enkelt :)
Idag blire långprommis med robbybobby som är på besök, lite mage, axlar och armar med de jag har hemma (niklas är förkyld så har inte vart på gymmet i veckan) sen i eftermiddag/kväll kommer ida och vi ska grilla.
Tummen upp för denna dag helt enkelt! :D

BTW. Imorn kväll landar mitt älskade lodjur i umeå!! tio månader se jag träffade henne senast!

(mega gammal)

XOXO inibell 

Inte alltid som man tänkt sig.
2012-07-15 kl. 22:04:33
Livet i allmänhet.

Jaa allt blir ju inte som man tänkt sig riktigt så vi for då till åsele igår morse, strosade runt i typ 6 timmar (jag har träningsvärk i låren idag kommer va död imorn) planerade vad som skulle inhandlas idag och åkte sedan ut till stället där vi skulle sova. Då gick de lite tokigt eftersom de va så förbannat med knott och mygg och jag och nickepicke skulle sova i tält och de regnade emellanåt så fick magnus lite medlidande och tyckte den tortyren kunde vi inte utsättas för så han tyckte vi skulle köra hem till haga igen och sova där istället, så det gjorde vi.
Sen åkte vi tillbaka idag för vi hade ju inte hunnit handla igår! 4 timmar åsele sen åter till umeå! Haha mycket bilåkande men trevligt :D
Vart lite fattigare men inte mycke, köpte ett guns n' roses linne dock utan att pröva så måste sy av de, va hur långt som helst och tight på fel ställen men jobbar ju på bli lite mer slim så ! xD Förutom de skulle jag handla lite annat stuff men slut på storlekar, tråkigt för mig bra för kontot. Men införskaffade en jääätteburk sourcream onion krydda så nu kan jag äta mina popcorn utan dyrkryddan från sf :D
Nöjd med helgen är jag absolut.

XOXO inibell





BRB! åsele.
2012-07-13 kl. 16:25:30
Livet i allmänhet.

eller jaa. åker imorn på morgonen. Tanke va ju idag men han som kör bestämmer och detta fall vart de Magnus. Hade planer på åka med Ida idag och bo med hon och hennes vänner men vart budgetvarianten iår, gratis resa och boende ifall vi åk med magnus så fick bli så! Får satsa på nästa år helt enkelt. Blir inte alltid som man tänkt sig MEEEEN trevligt kommer de säkert bli ba vi slipper regnet!
Så då vet ni vart jag håller hus i helgen. Nu ska de ba packas och sen spenderas kvällen på Haga.
Bilen går före 9 imorn och jag har inte ställt klockan på före 8 på vääldigt länge så önska mig lycka till !

XOXO inibell


NordicRock och sommarlov (på riktigt)!
2012-07-11 kl. 21:54:54
Awesome shit!

Ojdå! Har visst gått några dagar nu sen sist!
Vad har jag då vart så upptagen med så jag inte hunnit uppdatera alla om mitt liv.. Jo!
  • Gymat på tenton city för första gången (gillas skarpt)
  • Fredags vart de Nordic Rock med niklas och hans kusin Patrik. Lite lamt med folk måste jag säga, mest fulla medelålders! Men trevligt iallafall. Summoned Tide var kung iallafall och de spelade ALD! Yeeey :D




    Grymmaste bandet på hela kvällen och tycker de borde fått plats på stora scenen!

  • Lördag-måndag, Burträsk hos niklas mamma.
  • Igår, hjälpt mor och far i deras lägenhet men lite olika stuff.
Idag har jag ba dött i soffan med Pokémon, DSen och lite annat segt. Fast fick med niklas ut på en prommis i en timme nyss så de känns nice! :)

Men annars så har jag ju sommarlov och då får man ta de lugnt. För ja jag har sommarlov, fick mitt besked förra veckan någon dag så har nu ersättning från augusti fram till december 2013 för att läsa in gymnasiet! SJUKT SKÖNT. Fast hinner inte klart på den tiden men tror de inte blir nå problem att förlänga tiden. MEN JA. Nu så vet jag vad jag ska göra de närmaste 1.5 året, PLUGGA. Inte nån praktik hit eller arbetsträning dit utan jag ska plugga, utan uppehåll (förutom sommarlov då) utan att göra de på "test" för känna vad jag klarar. Utan på riktigt! Sen om de blir helt på distans eller jag sätter mig bakom skolbänken på komvux efter jul återstår att se men först blire distans. Så jävla nice de är att veta vad man ska göra till hösten inte ba driva runt fram och tillbaka från månad till månad. Ba lite stuff att kolla upp med en studievägledare till hösten. Men känns TOPPEN! 

Såå lite uppdaterat vart de iallafall!

XOXO inibell



Bettnes med e och inte ä.
2012-07-04 kl. 23:48:55
Awesome shit!





 
 
Så idag var vi på Bettnes, ida niklas och jag :) Vi kom dock dit vid 3 ungefär då molnen bestämde sig för komma. Men det stoppade inte niklas från bada, token!
Kallt men mysigt. 
Så fick vi äta muffins som ida bakade igår. Inte dåligt :)





XOXO inibell

Hardworkwork
2012-07-03 kl. 21:16:25
Livet i allmänhet.

Jag har ont i mina händer och stortår. Hurdå?
Jo. Har rivit tapet hela dagen i mor och fars lägenhet. Niklas har vart ännu duktigare och vart där både igår och hela dagen idag. Jag hjälpte lite igår med men mest idag. Men iallafall. hur jag jag då ha ont i stortårna kanske ni undrar? Jo för jag har stått i mina halvt oknutna skor och då glidit lite fram och tillbaka när jag rivit.

Här va de tänkt de skulle va en bild men insåg nu att jag va låg när jag fotade så de jag tog vart supersuddiga av  mina mega skakningar jag får då så ni får överleva utan :)

XOXO inibell
 

ROCK OF AGES.
2012-07-01 kl. 23:43:42
Awesome shit!

JAG ÄLSKAR DEN FILMEN.
MUSIKEN, KLÄDERNA, FRISYRERNA! ALLT!

Nu ska jag stenträna så jag blir slim, rensa min garderob och ge mig på jakt efter de perfekta plaggen, spara ut mitt hår och tatuera min kropp. Ni förstår inte hur taggad jag är!


XOXO inibell
 

Anyway you want it, thats the way you need it!
2012-07-01 kl. 17:26:13
Awesome shit!

Nu har jag sommarlov på riktigt!
(Eller njaa, har nån sak till jag måste ta tag i framöver i värsta fall men försöker nu bestämma mig för de löser sig den kommande veckan.) 
Fast de va bara en parantes. Har ju fått besked om att jag kom in på kurserna jag sökt till hösten så nu sommarlov i 5-7 veckor :)

Vart en seg mys helg, igår ba film och Sims 3 spelande. Idag låång promis med mamma och fliza, glass på balkongen och ikväll bio, ROCK OF AGES ! TAGGAR SÅ HÄR MYCKET _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ och liite till!

I fredags lagade jag och ida lasange, den vart go nå så jävulst men vart fail med ostsåsen så snart blire göra om göra rätt. Nästa vecka planerar vi Åsele också så känns jävligt nice de med. Hoppas på bra väder bara.

Näe men allt känns bra och nu tänker jag njuta av mina sommarveckor! :D 
Och vet ni, Louiii kommer hem snart!! Några veckor kvar bara.

Jaa de vart lite allt möjligt i detta inlägg och för Lares skull klämmer jag in en allmänt passande (två år gammal) sommar bild :)



 
XOXO inibell