Wanna wail at the moon like a cat in heat!







Där har ni det! Lite bättre resultat  på nya färgen :) Jag älskar den! 

Nu taggar vi valborg, mira har redan infunnit sig i lägenheten, väntar nu bara på mattias, ida, jessica, patrik och hans fina hund jack! Tagga!

XOXO inibell

Wanna wail at the moon like a cat in heat!
2012-04-30 kl. 14:52:29
Awesome shit!







Där har ni det! Lite bättre resultat  på nya färgen :) Jag älskar den! 

Nu taggar vi valborg, mira har redan infunnit sig i lägenheten, väntar nu bara på mattias, ida, jessica, patrik och hans fina hund jack! Tagga!

XOXO inibell

Lite för bra för va sant.
2012-04-29 kl. 16:13:26
Hälsa

Jag vet att jag sa jag skulle fixa en riktig bild på håret men igår glömde jag och idag lånade jag niklas vax och det ser nu ut som jag har en hel smörbytta i håret så skiter i det :) Ni får en imorgon när jag gjort mig fin! 

Annars så kan jag meddela att igår stog vågen på 56,0 och imorse på 55.8!!! Så målet är nått, 56 till valborg, check! :D Kan också få säga att den stod på 56.6 förra söndagen så 8 hg denna vecka. JÄVLIGT NÖJD.

Så med ny färg i håret som jag bara älskar, lägsta siffran på vågen på över 2 år så måste jag ju erkänna att självförtroendet är på väg mot toppen! :) Ska bara klippa till frisyeren den 4 juni så kommer jag stråla som aldrig förr! 

XOXO inibell

WoopWoop!
2012-04-27 kl. 23:14:38
Awesome shit!



FÖRE



Läskiga handskar och bästa pojkvännen! 
hur awesome äre inte med en pojke som färgar ens hår?



EFTER


XOXO inibell

Uppe sedan kvart i åtta inget vettigt gjort
2012-04-26 kl. 10:22:46
Livet i allmänhet.

Lustigt att fast jag klev upp före 8 så sitter jag nu med min frukost samma tid som alltid, inte gjort något mer än vanligt. Fortfarande oduschad, osnabbstädat och inte öppnat religonsboken än heller. 
Man kan ju tycka att de två första grejjerna ska va gjorda nu men neeej. Tiden försvinner alltid på morgonen!
I don't get it! 

Idag väntar första provet, en prommis med fliza och mamma, pizzamiddag med hela familjen och kvällsbesök från magnus, ingela och jag antar mattias med :) 

Känns som en fin dag trots de halvtaskiga vädret. Nu ska jag bara avsluta min yoghurt sen ta tag i dagens sysslor!

Just ja, kan meddela att vågen i tisdags stod på 56.3, väldigt nöjd!
Får ba se hur de ser ut efter denna vecka, ingen träning bara promenader eftersom jag envisas med småfeber och halsont -.- 

XOXO inibell

dag 3
2012-04-25 kl. 16:28:56
Plugg

Då är man inne på tredje dagen när de gäller plugg. Fungerar bra hittills! Dock lite svårt att uppfatta hur länge jag ska lägga ner på varje kapitel. Enligt studieguiden så ska jag typ sätta mig med första provet nu, klarade alla testa dig själv utan problem och tror jag har kollen på badbollen på det sista jag läst idag!

Lite klurigt sånt här, har 70 sidor på ca 3 veckor. 3 olika kapitel, läst klart och känner att jag har koll på de två första nu och då står det att jag ska göra prov 1. Men får bestultsångest eftersom de känns så tidigt eller vad man ska säga, samtidigt som detta bara va grunderna och inte så svåra kapitel. Medan nästa del är på 35 sidor och behöver nog mer tid till det. Alla delar ska vara klara den 14 maj, dvs två prov och ett uppdrag (uppdrag är prov med längre svar och chansen att visa på mer kunskap än delproven)

Tror jag bestämmer mig för repetera mer idag sedan sätta mig med prov 1 imorgon :)
Wish me luck! 

XOXO inibell



Kakor och funderingar
2012-04-22 kl. 22:09:19
Livet i allmänhet.

Då börjar helgen lida mot sitt slut, har vart rätt produktiv idag! 
Bakat, cyklat, städat mitt skrivbord och dammsugat mina symaskiner. Inte dåligt för va en söndag :) 
Kan även meddela att jag bokat flygbiljett till stockholm för besök hos amanda och karl den första helgen i juni. Lyxade till det med flyg istället för alla de där hemska timmarna på tåget :) 
Längtar!


Mumsigaste kakorna !


Sen så tror jag att jag är dönervös för börja plugga imorgon, har intro klockan 10 på I20. Taggad men nervös! 
Insett att jag måste in på Viva och snacka med någon om hur jag ska göra med anmälning till plugg i höst, de måste va insickat innan 15 maj och tvivlar på försäkringskassan kommer ge mig svar innan dess.
Lär väll bli söka sen tacka nej ifall jag nu inte skulle få ja från FK till hösten! 
Måste typ boka tid med en studievägledare så snabbt som möjligt, har nämligen ingen aning om hur det vart med mina gamla betyg och kurser nu när systemet ändras, sen fattar jag inte heller hur jag ska göra för få ihop rätt poäng per termin osv. Om jag typ ska läsa flera kurser samtidigt eller om de räcker med en i månaden och om jag typ kan blanda hastigheter! Får ta tag i det imorgon efter introt :)


Imorgon börjar det !

XOXO inibell

Det är seriöst plågsamt.
2012-04-20 kl. 21:42:01
Nördigt

Snart blir jag galen! 
Läste idag ut den sista boken som kommit ut hittills i pocket på svenska av serien house of night. Sen så igår vad jag och lånade en bok som hör till serien fast en side story elle rvad man ska säga den lästa jag då på engelska. 
Gick sådär först men sen så efter några sidor inga större problem. MEN de va inte som va de jag skulle säga egentligen utan de är nämligen VAD SKA JAG TA MIG TILL?! 

De finns ytterligare två som är översatta till svenska, dock kommer den första i pocket i slutet på maj och den andra i september. Men andra ord ALLDELES för länge kvar. Dock vill jag ju inte köpa de inbunda nu när jag har börjat med alla pocket (de är dyrt och ser inte bra ut i bokhyllan), önskar nu att jag läst dem på engelska för då finns de ytterligare 1 bok och nästa kommer i oktober! 

AHHHH. Ska jag låna och läsa dem som kommit ut bara för stilla min nyfikenhet eller ska jag chilla och vänta på pocket släppen? Detta plågar mig seriöst. Bara att vänta på svenska översättningarna tar ju typ 1 år sen + ett år för pocket... varför utsätter jag  mig för detta? ÅHÅHÅHÅHÅHÅHHHHHH. Kanske måste låna dem och läsa de ändå... 
Varför läste jag dem inte bara på engelska från början? de är 100 gånger bättre skriva dessutom. 

Men nu kan jag ju inte ba börja köpa dem på engelska istället, de blir ju helknas i bokhyllan sen..
eller kan jag..? Neeej den kan jag inte de är dubbelt så dyra på engelska dessutom ju -.-

XOXO inibell





ilandsproblem och allmän tagg!
2012-04-19 kl. 23:20:28
Livet i allmänhet.

Okej så mitt liv ba springer iväg eller jaa, mina dagar iallafall! 
Igår hade jag en toppen eftermiddag med min fina mamma, hon räddade mig från ångesten med idas klänning och trollade lite med att sy för hand så nu är den helt färdig och jag kan känna lugnet. Seger! 
Ida blev nöjd med så de va ju riktigt skönt. 

Annars så gymmat och cyklat, kämpar på! Lite orolig för feber men kollar imorgon, kan va för jag inte lyckats hålla blodsockret jämt idag utan svajjat en massa så hoppas på det, ska sköta mig bättre imorgon och inte ligga och gränsa till låg en massa :) 

Kan inte fatta att jag börjar plugga snart!! Några dagar kvar bara.. känns overkligt. 

Snart helg och då ska jag baka lite för min sötaste niklas fyller ju år nästa vecka så då vill jag ge han en massa kakor så han kan bli tjock :] hihi

Jag vet att jag sa jag skulle börja använda kameran igen (förlåt amanda!) men ärligt blir jag så förbannad på snön som hela tiden ska vräka ner så glömmer ta fram den när solen tittar fram meeen jag ska! Ha lite tåla mod bara så kommer den fram snart :)

Övrigt så har jag grymma ilandsproblem, nämligen mitt hår! haha de va lite längesen nu jag skrev om det nu.
Kan  nämligen inte bestämma mig för om jag ska bli blond igen eller koppar (orange)! 
Klipper mig i juni och ska ba klippa ihop allt och sen börja spara ut lite längder men färgen gör mig galen! 
Några åsikter?

XOXO inibell

Så så äre.
2012-04-16 kl. 11:04:39
Livet i allmänhet.

En vecka kvar nu till infomöte och kursstart. Känns helknas att jag om en vecka har en sysselsättning som faktiskt leder någonstans och inte bara praktik på något ställe "bara för att" göra något på dagarna :)
Kommer bli toppen!

Dagens vägning vart en besvikelse, 56.8. Så ja de är lägsta siffran hittills men de är två veckor sen 56.9 så 1 hg på två veckor kändes väll inte sådär jätte toppen. Men men! Ba va ännu hårdare med småätandet och träningen (förra veckan hade jag 3 vilodagar och inget gym så ska väll inte klaga egentligen) så hoppas jag på lite bättre resultat om en vecka! Om jag ska nå delmålet nu så krävs de 4 hg i veckan de kommande två så vi får väll se helt enkelt. 

Annars så bjuder den kommande veckan på mitt sista hittills inbokade möte fram till september! Så jävla skönt! 
Helt galet att efter onsdag står de inget möte på flera månader, ja de lär bli något till innan sommaren säkert men ändå. Efter onsdag är det tomt! Har ju inte hänt på typ 8-9 månader :) 

Idag ska jag en sväng på stan och fixa lite grejjer och onsdag eftermiddag kommer mamma hit, det är väll allt planerat denna vecka. Ska ha som mål att ta mig upp innan 10 varje dag nu som start på nästa vecka och sen ska jag väll sätta mig och kolla lite i religonsboken senare i veckan.

Aa tror de va allt för nu! 

XOXO inibell

Nu måste ni leka med mig.
2012-04-15 kl. 00:27:37
Nördigt

älskar pokémon! Första avsnitten med sabrina just nu, det är galet. 
Dock betydligt obehagligare på svenska än engelska. Men ändå, läskig liten flicka! 



Jag borde verkligen inte vara vaken nu, är typ så trött så jag känner mig svullen runt ögonen. 
Meeen en stund till, något till avsnitt (nästa är så bra med! Det med gastly, hunter och gengar!) sen går jag och lägger mig !



XOXO inibell


Gotta catch 'em all!
2012-04-12 kl. 18:12:59
Nördigt



Har börja se Pokémon på engelska! 
Rösterna är okej.. förutom ash. Vilket är liite jobbigt med tanke på han är med hela tiden -.-
Men vill man se mer än de första 80 avsnitten så måste man offra lite!

XOXO inibell

Taggar mystisdag
2012-04-09 kl. 23:54:25
Livet i allmänhet.

Idag hade jag ett långt och välbehövligt samtal med min älskade mor. Skulle ba ringa och fråga en sak men slutade med att jag fick tömma ur mig all min oro och alla funderingar och vi kom fram till en plan! 
Det känns väldigt skönt, ännu bättre är att vi imorgon eftermiddag ska ta en mor&dotter sväng på stan. Håller tummarna för bra stanväder! 
Men före mor kommer så ska jag göra ytterligare en toppenmysig sak, nämligen prata med loui en stund!
Tokigt hur fort tiden går, tror de är typ 7 veckor sen vi skypa senast! Inte ok.. faast å andra sidan så med tanke på hur fort tiden går så är flickan snart hemma igen och de är ju inte helt fel :) Längtar iallafall! 

Idag har de väll inte hänt nå intressant, lämnade lägenheten för första gånen sen i fredagskväll när vi kom hem efter bion för att gå och handla. Lite lustigt när jag tänker på att jag vart utan frisk luft i nästan 72 timmar.. Tokigt de kan bli! 

Näääe men nu ska jag sluta babbla på, ville ba berätta att jag kommer ha en awesome dag imorgon :)

XOXO inibell

påååsk
2012-04-08 kl. 21:51:52
Livet i allmänhet.

Oj såg nu att jag inte bloggat på några dagar. Hoppas ni inte oroat ihjäl er ;)
Nä men snabbsummera kan jag väll göra, i fredags lallade vi runt hela dagen. Va till niklas farmor och farfar och fikade, åkten en sväng på icamaxi med magnus och ingela, åt sedan middag med dem innan jag och niklas gick och såg American Pie Reunion, den va awesome! Samma klass som de första 3 filmerna innan de vart B. Värd att se! 
Lördag och idag har spenderats i soffan mestadels, inte gjort så mycket speciellt sett en massa serie som vanligt, just nu äre The middle som går för fulla muggar. Riktigt skön serie och de är faktiskt min mor som introducerade mig till den så måste tacka henne för det :)  

En vecka av en massa kaos i huvudet har jag bestämt mig för slutar ikväll. Inge mer tänk på försäkringskassans beslut eller hur de kommer gå att plugga. Det löser sig, kan inte tänka på något annat sätt än. MEEEEEN
jag vill veta nu, nu, nu, nu,nu! alltså om bestlutet för hösten. BHAAAAAAAAAAAAA.
Plugget kommer gå topppen! Längtar efter att få en sysselsättning igen och plugga är  ju något jag faktiskt gillar egetligen! Ba skolmiljön som sög men lära sig en massa saker är ju toppen kul !
SÅÅÅÅ jag kommer döda någon om jag inte får plugga till hösten.
Okej nu. NU ska jag sluta fundera på det.

XOXO inibell

Då var de bestämt.
2012-04-05 kl. 16:56:25
Livet i allmänhet.

Då har jag bestämt mig för 25% fart. Känns mest logiskt och som sagt när jag läser igenom all info så är det rätt mycket att ta in och få ordning på så blir en bra start :) 
Dock är jag halv rädd för börja plugga, känns som tänk om jag inte klarar det här? 
Jag vet jag jag kommer klara de men tänk om de inte går, känns som jag avbrutit så mycket saker så det är en tanke som allitd ligger där och gnager. Meeeen ba skaka bort det och tänka jag kommer klara det! 
Dock leder det här till att jag nu oroar mig för bestlutet angående om jag får plugga till hösten eller inte. Tänk om jag blir nekad, vad händer med mig då? 
BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. så känns de just nu men sånt, sjukt stressande. Men ba försöka tänka bort de och vänta och se, kan ju inte göra mer än vad jag gjort nu så upp till försäkringskassan helt enkelt. 

Men ja, kul att få börja plugga igen om 18 dagar! Önska mig lycka till :) 
Och lovar lite mer glada inlägg framöver nu och bilder... jag måste börja använda kameran igen xD

XOXO inibell


fdihjgadåp
2012-04-04 kl. 21:00:02
Livet i allmänhet.

liite så känns det just nu. 
Förstår inte riktigt något när de gäller distanskursen. Mejlade idag och sa att de blivit fel studietakt och då fick jag som svar att jag skulle säga ett nytt slutdatum så skulle de ändra på det. MEN VAA? 
Bestämmer jag själv ett slut datum? Verkar så.

Så nu velar jag som bara den 50% eller 25% fart? 
Om jag väljer 25% så som jag kan förstå så kan jag boka in slutprovet efter 60% av studietiden gått och 50% av uppgifterna är rättade. Så antar att de betyder att jag kan plugga snabbare om jag vill. Och de vore ju rätt bra egentligen. Då har jag tid på mig ifall de behövs men kan ändå göra klart kursen typ 2-3 veckor tidigare ifall allt bra flyter på. Så egentligen borde jag nog låta sista juni stå kvar som slutdatum och ta tid på mig att förstå hur allt fungerar inför hösten och dra upp tempot då... Men samtidigt så 10 veckor för 1 kurs känns så lite. 
HJÄÄÄLP!

Återkommer imorgon när jag grubblat klart. 

XOXO inibell

AAAGH!
2012-04-03 kl. 21:09:38
Livet i allmänhet.

Så känns de lite just nu, fått mejl om att jag har kursstart på hermods (distans) den 23. En maaaassa info och att ta in och få ihop. Låter lite komplicerat men kommer säkert få ihop allt när de väl drar igång. Dock hade de tydligen inte kommit fram att jag ska läsa på 50% fart (ca 5 veckor för en 50 poängs kurs) utan de tror jag ska läsa på 25% alltså 10 veckor. 

Först tänkte jag att de kanske inte va så dumt, längre tid att förstå hur allt funkar men sen insåg jag att de är 5 timmar i veckan alltså 1 timme om dagen och de är kanske liiite lite för att få känna på hur mycke energi de tar av mig. Så nu måste jag mejla och en massa stuff. MEN de skiter jag i ikväll,  får ta tag i allt imorgon. 3 veckor till kurs start så. 

Nu tänker jag synda och gå på affären och köpa ostkrokar :)

XOXO inibell

Känns bra, känns bra!
2012-04-02 kl. 11:02:24
Livet i allmänhet.

Då ska man hinna sätta sig på cykeln och trampa en timme och sen ta sig en dusch innan möte klockan ett. 
Efter det så blire handla, städa, laga middag och klockan sex är det informationsmöte angående lägenheternas skick och förbättringsbehov. Tänkte de kunde va bra att gå på så man får veta lite vad bostaden tänkt sig med dessa lägenheter i framtiden! 
Annars ser veckan rätt tom ut, gym och tvätt är de som vanligt på schemat. Sen tänkte väll jag och niklas fara på bio på torsdag och se american pie reuinon. Så så är det med det :)

Sist men inte minst så kan jag ba säga att jag blev aningen så jätte glad när vågen stod på 56.9 imorse!
Flyttade till och med runt vågen och vägde mig 5 gånger för trodde inte de va sant men tydligen så va de det. 
Alltså 8 hg på en vecka!! Helt galet, lönar sig verkligen att cykla 60 min istället för 30-40! 

XOXO inibell

Snö wtf?
2012-04-01 kl. 21:01:36
Livet i allmänhet.

Ännu en vecka börja ta slut. Vart en braig vecka helt klart! Inga möten, massa motion och födelsedagsfirande hela helgen :) Inget att klaga på! Eller jo, all förbannad snö som vräkt ner hela dagen. WTF?! 
Fast de är väll inte så förvånade, blir ju så varje år men man blir alltid lika less xD

Dock lite besviken på mig själv när de gäller att röra på mig i helgen, känt mig så galet sliten. Så vart 0 minuter på den fronten och de känns ju lite småjobbigt, inte för jag tryckt en massa utan snarare tvärtom eller nä inte tvärt om. Har ätit en massa gott men vart riktigt duktig på mängden! Bra jobbat av mig som kan äta hur mycke som helst utan att ens hinna reflektera över att alla popcorn är slut eller chokladkakan är nere på sista raden! Så på så sätt är jag nöjd men att inte rört något på mig känns kasst för extra gosaker kräver mer motion. Men vad ska man göra? 
Niklas tycker dessutom att jag vart varm i flera dagar nu men jag förnekar feber. (Dock kanske han inte har helt fel men vill inte kolla, skulle förklara varför jag känt mig så sliten) 

Meeen nya tag imorgon! 

XOXO inibell